Lerums djurklinik AB Torphagebacken 1 443 38 LERUM

Med vänlig hälsning
Morgan Svensson

Ett tack från djurvänner Tisdag den 28 April 2020

Hej jag vill skriva dom här raderna på min hemsida där jag har hört av djur vänner som har varit här på Lerums Djurklinik med sina djur men här blev det problem att komma in nu när det gäller corona smittan men många jag har pratat med vill tacka Gustav och hans trevliga personal för det fina bemötande vi fick och med deras förklaring 🙂
Hälsar Mogge chef för sidan 🙂 

Den 2014-05-15 var jag här med Mimmi

Hej det här har vi väntat att Mimmi ska gå in i buren själv,för imorgon bär det av till Lerum för öronmärkning,och nu är det gjort och det gick bra så nu har Linda fått dom här uppgifterna oxå,och hon kommer nu att registers dom som vanligt,och jag vill än en gång säga vilken fin mottagande man får när man kommer hit,så här känner man sej trygg när man har lämnat sitt djur,till dom här människorna tar hand om dom som det vore deras egna djur:)
Så vi är glada att hon gick in i buren frivilligt den här gången 
Och jag tackar all personal på Lerums Djurklinik från oss i Gråbo Morgan Barbro och familje medlemmarna Molly o Mimmi 
PS Det här inläggen lägger jag på deras sida på min hemsida 
Nu villa Mimmi hemma igen

Ett stort tack till Lerums Kliniken från Mimmi o Molly. 2014-01-30
Och här vill jag oxå tacka för ett mycket fint arbete ni gjorde för våra katter, och idag kan man inte tro att dom har blivit kastrerade m m,och jag är mycket glad för den fina kontakten jag fick från er personal och även av dej Gustav Tack
Här möter vi en trevlig personal som tar hand om våra djur,och har vi tur kan det bli veterinär Gustaf Elsing .
De vanligaste operationerna är kastrering, operation av tumörer, främmande kropp som fastnat i mage-tarmkanalen, borttagning av analsäckar, sårskador m. fl.
På kliniken ges lugnande för att kunna slappna av inför sövningen. Därefter sker sövningen och han/hon kan opereras. Efter operationen läggs hunden i lugn och ro och får vakna efter hand. Hunden lämnas aldrig ensam! Är den orolig eller har ont ges lugnande och smärtstillande.
I butiken finns även Fodertillskott mot hudåkommor och ledbesvär, djurtillbehör och friskvårdsarticklar samt ett brett sortiment av specialschampon för hund och katt.
I vår klinikbutik hittar ni allt i foderväg för såväl det friska djuret som det sjuka. Vi lagerför ett komplett sortiment som omfattar både friskfoder och medicinsk diet från Hill’s och Specific. Ni får rådgivning av våra experter för att ni skall hitta rätt produkt.
På kliniken ges lugnande innan sövningen. Därefter sker sövningen och han/hon kan opereras. Efter operationen får katten vakna i lugn och ro. Katten lämnas aldrig ensam!

Huvudmeny

Huvudmeny

 Hej idag den 2014-01-14 har jag pratat med Gustav om min hemsida, där jag har gjort lite reklam för Lerums Kliniken med en egen sida,och han har nu godkänt det så så nu lägger jag ut den till alla som besöker min sida .

Välkommen

 

Vi erbjuder det mesta inom Hälso- och Sjukvård för hund, katt, kanin, marsvin och övriga minidjur.
 
Allt från att klippa klor till medicinska utredningar och kirurgi. I butiken som finns i anslutning till väntrummet hittar ni tillbehör och foder.
 
Vi är en mindre klinik där ni snabbt lär känna personalen. Djuren kommer i kontakt med samma personer under hela besöket. Vi månar om djurens upplevelser under klinikvistelsen.
 
Välkommen att höra av er vid frågor och tidsbokning.
 
 
KLINIKEN VACCINERAR OCH TILLHANDAHÅLLER BANDAGE ÄVEN TILL HÄST

 

Lerums Djurklinik

Hej så här började mitt besök på den här kliniken,och det var kanske inte så jag hade tänkt med att jag måste avliva Malla,jag har skrivet om det här som ni kan läsa,så vad som har hänt så vill jag säga, att det varma bemötade jag fick efter Mallas bortgång glömmer jag aldrig.
Så den här Kliniken kommer att vara vår så länge vi har djur,och jag kan bara Rekommendera den här Lerums Djurklinik  . 
MVH Morgan o Barbro Svensson 
 
 
 

Räddade påkörd katthona

Det skrev jag på min sida på FB idag 2014-04-19.

Det här talar ju om hur viktigt det är att märka sina katter,och jag känner ju Gustav där jag oxå har en sida på min hemsida,och här tänkte han bara inte på pengarna utan i första hand på katten,och att dom är måna djuren dom behandlar det kan jag intyga med våra katter Mimmi o Molly.
Jag vill med det här tacka alla på Lerums djurklinik från oss i Gråbo

Räddade påkörd katthona
2014-04-16: Veterinär Gustaf Elsing letar efter ägaren till en röd katthona. 
Hon blev påkörd men mår förhållandevis bra efter att ha fått vård.
 


Det var i fredags som en annan djurägare kom in till Lerums djurklinik med den lilla röda katten.
– Hon hade blivit påkörd och blödde från nosen. Tillståndet var rätt allvarligt, konstaterar Gustaf Elsing.
Efter undersökning stod det klart att katthonan också hade en bäckenfraktur.
– Det är en vanlig skada när en katt har blivit påkörd. Hon har lite svårt att gå på bakbenen, men frakturen kommer att vara läkt om några veckor.

Katten hade halsband och är chipmärkt, men ägarna har inte registrerat märkningen.
– Det innebär att vi inte kan hitta ägaren. Vi har ringt polisen flera gånger men det har inte kommit in någon anmälan om en försvunnen katt, säger veterinären.

Han konstaterar att det är svårt att åldersbestämma katten, som är väldigt liten, men att hon troligen är äldre än hon ser ut, cirka tre till fyra år. Och att hon är väldigt tillgiven.
– Hon är trött och medtagen men söker sig till människor och vill gärna att man kelar med henne. Jag tror att hon har haft ett bra hem så det är säkert någon som saknar henne.

Vem betalar veterinärskostnaden?
– Vi har vårdat henne på eget bevåg. Om vi får tag på ägaren och han eller hon har möjlighet att betala eller har försäkring så betalar ägaren. Kan inte ägaren betala så har vi gjort arbetet pro bono, svarar Gustaf Elsing.

Han hoppas att ägaren ska höra av sig.
– Annars har vi kontakt med omplaceringshem som kan ta hand om henne, säger han och uppmanar alla att chipmärka och registrera sina katter.
– Då blir det så mycket lättare att få tillbaka sin katt om den försvinner. 

Och till dej Malla vi kommer att sakna dej

Hej jag vet inte riktigt hur jag ska börja med det här inlägget,idag åkte jag till Veterinären i Lerum för se hur det var med Malla,och var glad för att jag äntligen lyckades få in henne i buren vi köpte,hon blev undersökt och jag väntade på ett besked,så när dom kom ut med Malla såg jag att det inte var som det skulle,och jag fick ett besked att hon har en stor tumör i munnen,och han sa att det går inte att operera nu,jag ringde Barbro på hennes jobb och sa som det var och att jag tar bort henne nu.
Jag har inte fattat det här nu att hon inte finns mer,så den här dagen för mej och Barbro hade vi inte räknat med när jag åkte till Lerum idag,
Och till dej Malla vi kommer att sakna dej,men vi vet att du har det bra med din kompis Cuyo och dom andra djuren.
Hans Martin Där rosor aldrig dör är bara till dej Malla från husse i Matte.  

 

Jag vill med dom här raderna tacka Gustav och hans personal

Rex på en undersökning hos Gustav

Jag vill med dom här raderna tacka Gustav och hans personal för det arbete dom har gjort för Rex,dom har alltid ställt vilken tid på dungen man ringer och vill ha hjälp,så ni som läser det här tveka inte om ni har problem för Lerums Kliniken finns alltid till hands,och här möter ni en mycket kunnig personal som kan svara på det ni är oroade för när det gäller ert djur.

Här kommer lite av det här som jag vill lägga in på den här sidan,där jag tackar den här familjen som har gjort allt för att Rex ska bli bra,och det har lyckas med den hjälp dom har fått här.
Så jag vill visa er lite vad man kan göra och att man aldrig ger sej,jag kommer ocå att lägga in några bilder på Rex och Roya oc Hera.

 

 

Hej jag har ju en djursida som jag alltid har velat ha,och nu är det många som har uppskattat den och vad vi gör och skriver om när det gäller våra djur,och det är här jag är på gång med att berätta om en familj som verkligen dör allt för sina hundar dom har köpt.
Och vilken familj det rör sej om är Kristina Bergius med sin familj och där Conny nu tillfälligt tills han kan flytta in i sin nya lägenhet.
Nu kommer jag till det som var min huvud ämne och det var deras hundar,som är Rex och Roya som tillhör familjen ,sen kommer Hera som tillhör Conny.
Jag vill säga några ord om Rex han hade det jobbigt i början när dom tog hand om honom,men som tur var så kom han till rätt familj och mår mycket bra idag,men det har varit mycket jobb för att han är som han är idag,och jag vet viet jobb det här har varit så ett stort tack till den här familjen att dom inte gav upp::)
Sen kom nästa vovve in och det var Roya som var valp och har blivit deras andra hund och som har blivit ett riktigt charmtroll här på Monvägen .
Sen kommer nästa vovve som är Connys Hera,den har dom tagit från en familj där dom inte har kunnat ta hand om ,efter olika omständigheter som jag inte går in på här,men den hunden kommer att få det bra med Conny som ny ägare.
Och till sist vill jag säga om alla människor var som den här familjen med Conny inräknad,för den kärlek och omsorg dom lägger ner på sina hundar ska bara upplevas på plats där dom bor så tack till er alla från Mogge o Barbro med Gustav och hans personal från oss i Gråbo

Hej Gustav med din underbara personal

Här är våra katter Mimmi o Molly
 Din sida har nu idag 2500 besökare idag
 
Hej Gustav med din underbara personal som finns till för oss djurägare idag ni gör ett jobb som vi är mycket tacksamma för idag och inte minst våra djur som blir behandlade på ett sätt som vi uppskattar och jag har pratat med många om hur ni tar hand om djur som är skadade hur ni ställer upp för att ta hand om dom och här räknas inte tiden vilken tid på dygnet när det gäller att hjälpa dom här djuren tack till er alla för att ni finns för oss och våra djur idag 
 Gustav jag tycker det här passar bra att lägga in på er sida och det har med mej att göra jag har hjälpt många djur under dom 15 år jag var aktiv idag har jag inte så mycket med det att göra men jag ställer upp för dom som vill ha hjälp och det är där vi är ni jag och min fru har tagit hand om en katt som har farit illa tack vare missbruk men idag bor den katten hemma hos oss där den har ett eget boende för den vill inte vara inne och sen har vi själva två katter men Svante som den här katten heter ha sin koja med två värmedynor om det blir kallt och vi har koll på honom så vi vet att han har det bra .
Vi är många djurvänner som kan göra detsamma som jag har gjort med Svante en koja har jag möjlighet att hjälpa till med och den hjälpen vi gör är mycket värdefull för djur som inte har några hem att komma till .
Här kommer jag med några bilder på hur Svante bor idag hemma hos oss i Gråbo .
PS Jag lägger in 5 bilder på mitt bildspel oxå 
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.04 | 00:17

Gossen är helt otrolig och bäst det är så är han självlärd.

...
02.05 | 12:54
WIZEX har mottagit 2
02.05 | 12:54
Mats Rådbergs har mottagit 1
02.05 | 12:54
De Dixie Aces - Bail har mottagit 2
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS