Lerums djurklinik AB Torphagebacken 1 443 38 LERUM

Med vänlig hälsning
Morgan Svensson

Ett tack från djurvänner Tisdag den 28 April 2020

Hej jag vill skriva dom här raderna på min hemsida där jag har hört av djur vänner som har varit här på Lerums Djurklinik med sina djur men här blev det problem att komma in nu när det gäller corona smittan men många jag har pratat med vill tacka Gustav och hans trevliga personal för det fina bemötande vi fick och med deras förklaring 🙂
Hälsar Mogge chef för sidan 🙂 

Den 2014-05-15 var jag här med Mimmi

Hej det här har vi väntat att Mimmi ska gå in i buren själv,för imorgon bär det av till Lerum för öronmärkning,och nu är det gjort och det gick bra så nu har Linda fått dom här uppgifterna oxå,och hon kommer nu att registers dom som vanligt,och jag vill än en gång säga vilken fin mottagande man får när man kommer hit,så här känner man sej trygg när man har lämnat sitt djur,till dom här människorna tar hand om dom som det vore deras egna djur:)
Så vi är glada att hon gick in i buren frivilligt den här gången 
Och jag tackar all personal på Lerums Djurklinik från oss i Gråbo Morgan Barbro och familje medlemmarna Molly o Mimmi 
PS Det här inläggen lägger jag på deras sida på min hemsida 
Nu villa Mimmi hemma igen

Ett stort tack till Lerums Kliniken från Mimmi o Molly. 2014-01-30
Och här vill jag oxå tacka för ett mycket fint arbete ni gjorde för våra katter, och idag kan man inte tro att dom har blivit kastrerade m m,och jag är mycket glad för den fina kontakten jag fick från er personal och även av dej Gustav Tack
Här möter vi en trevlig personal som tar hand om våra djur,och har vi tur kan det bli veterinär Gustaf Elsing .
De vanligaste operationerna är kastrering, operation av tumörer, främmande kropp som fastnat i mage-tarmkanalen, borttagning av analsäckar, sårskador m. fl.
På kliniken ges lugnande för att kunna slappna av inför sövningen. Därefter sker sövningen och han/hon kan opereras. Efter operationen läggs hunden i lugn och ro och får vakna efter hand. Hunden lämnas aldrig ensam! Är den orolig eller har ont ges lugnande och smärtstillande.
I butiken finns även Fodertillskott mot hudåkommor och ledbesvär, djurtillbehör och friskvårdsarticklar samt ett brett sortiment av specialschampon för hund och katt.
I vår klinikbutik hittar ni allt i foderväg för såväl det friska djuret som det sjuka. Vi lagerför ett komplett sortiment som omfattar både friskfoder och medicinsk diet från Hill’s och Specific. Ni får rådgivning av våra experter för att ni skall hitta rätt produkt.
På kliniken ges lugnande innan sövningen. Därefter sker sövningen och han/hon kan opereras. Efter operationen får katten vakna i lugn och ro. Katten lämnas aldrig ensam!

Huvudmeny

Huvudmeny

 Hej idag den 2014-01-14 har jag pratat med Gustav om min hemsida, där jag har gjort lite reklam för Lerums Kliniken med en egen sida,och han har nu godkänt det så så nu lägger jag ut den till alla som besöker min sida .

Välkommen

 

Vi erbjuder det mesta inom Hälso- och Sjukvård för hund, katt, kanin, marsvin och övriga minidjur.
 
Allt från att klippa klor till medicinska utredningar och kirurgi. I butiken som finns i anslutning till väntrummet hittar ni tillbehör och foder.
 
Vi är en mindre klinik där ni snabbt lär känna personalen. Djuren kommer i kontakt med samma personer under hela besöket. Vi månar om djurens upplevelser under klinikvistelsen.
 
Välkommen att höra av er vid frågor och tidsbokning.
 
 
KLINIKEN VACCINERAR OCH TILLHANDAHÅLLER BANDAGE ÄVEN TILL HÄST

 

Lerums Djurklinik

Hej så här började mitt besök på den här kliniken,och det var kanske inte så jag hade tänkt med att jag måste avliva Malla,jag har skrivet om det här som ni kan läsa,så vad som har hänt så vill jag säga, att det varma bemötade jag fick efter Mallas bortgång glömmer jag aldrig.
Så den här Kliniken kommer att vara vår så länge vi har djur,och jag kan bara Rekommendera den här Lerums Djurklinik  . 
MVH Morgan o Barbro Svensson 
 
 
 

Räddade påkörd katthona

Det skrev jag på min sida på FB idag 2014-04-19.

Det här talar ju om hur viktigt det är att märka sina katter,och jag känner ju Gustav där jag oxå har en sida på min hemsida,och här tänkte han bara inte på pengarna utan i första hand på katten,och att dom är måna djuren dom behandlar det kan jag intyga med våra katter Mimmi o Molly.
Jag vill med det här tacka alla på Lerums djurklinik från oss i Gråbo

Räddade påkörd katthona
2014-04-16: Veterinär Gustaf Elsing letar efter ägaren till en röd katthona. 
Hon blev påkörd men mår förhållandevis bra efter att ha fått vård.
 


Det var i fredags som en annan djurägare kom in till Lerums djurklinik med den lilla röda katten.
– Hon hade blivit påkörd och blödde från nosen. Tillståndet var rätt allvarligt, konstaterar Gustaf Elsing.
Efter undersökning stod det klart att katthonan också hade en bäckenfraktur.
– Det är en vanlig skada när en katt har blivit påkörd. Hon har lite svårt att gå på bakbenen, men frakturen kommer att vara läkt om några veckor.

Katten hade halsband och är chipmärkt, men ägarna har inte registrerat märkningen.
– Det innebär att vi inte kan hitta ägaren. Vi har ringt polisen flera gånger men det har inte kommit in någon anmälan om en försvunnen katt, säger veterinären.

Han konstaterar att det är svårt att åldersbestämma katten, som är väldigt liten, men att hon troligen är äldre än hon ser ut, cirka tre till fyra år. Och att hon är väldigt tillgiven.
– Hon är trött och medtagen men söker sig till människor och vill gärna att man kelar med henne. Jag tror att hon har haft ett bra hem så det är säkert någon som saknar henne.

Vem betalar veterinärskostnaden?
– Vi har vårdat henne på eget bevåg. Om vi får tag på ägaren och han eller hon har möjlighet att betala eller har försäkring så betalar ägaren. Kan inte ägaren betala så har vi gjort arbetet pro bono, svarar Gustaf Elsing.

Han hoppas att ägaren ska höra av sig.
– Annars har vi kontakt med omplaceringshem som kan ta hand om henne, säger han och uppmanar alla att chipmärka och registrera sina katter.
– Då blir det så mycket lättare att få tillbaka sin katt om den försvinner. 

Och till dej Svante vi kommer att sakna dej

 Hej till er alla som har följt Svante nu kom jag från Lerums Djurklinik där jag fick beskedet att han hade en tumör så det gick inte att rädda honom så vi kom fram att han fick somna in och faktiskt så kändes det bra för nu vet vi att han inte behöver plågas mer av sin tumör som han säkert haft en tid och vi vill samtidigt tacka er alla för att ni varit med dom här åren Svante har varit med oss Hälsar Mogge o Barbro i Gråbo 🙂

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.10 | 10:30

Trevligt!

...
11.04 | 18:16

Tack Mogge !! kul att se gamla minnen

...
11.02 | 19:34

Finns museet i Örebro kvar?

...
18.10 | 15:32
Evolution Shop har mottagit 4
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS