Bio

Hej när man ser det här så kommer minerna fram,men det är roligt att uppleva hur det var på den här tiden,för det var mycket hund på den här tiden hemma hos oss 
VILL INTE DELA DEN TACK
Bred slutet av 19-talet, speciellt från Hüthunden från Thüringen och Württemberg
Deutscher Schäferhund

Här kommer bilder på hundar vi haft jag min fru Barbro och Thomas,tyvärr så finns dom inte mer men minnena lever klar och förblir så långe vi leverför man glömmer ju aldrig sina kompisar och vänner, för mycket roligt har vi haft dom här 25 åren vi har haft våra hundar,och jag har även räddat många hundar som inte är med här,till ett liv från ett helvete dom haft innan jag tog hand om dom,men jag har fått dom till mina hundar som jag har haft mycket glädje av. 
Det finns mycket att berätta om dom här åren,men det skulle ta för lång tid att skriva ner,så ni får nöja er med den här berättelsen och dom som känner oss vet vad jag talar om,sen kanske det finns någon som inte vet om det här,och som jag oxå kommer att skicka dom här bilderna till.
    
Hej från en familj som aldrig glömmer sina hudar,och vi kommer oxå att alltid hjälpa djur som har det svårt även i fortsättningen.   PS Ska sägas att det finns hundar som jag inte har med här nu.  
MVH Morgan 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.10 | 10:30

Trevligt!

...
11.04 | 18:16

Tack Mogge !! kul att se gamla minnen

...
11.02 | 19:34

Finns museet i Örebro kvar?

...
22.08 | 12:36
Micke Muster har mottagit 17
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS